Chovatelský den na školním statku přilákal téměř 2000 návštěvníků

Ve čtvrtek 16. května se na školním statku konal tradiční Chovatelský den, který přilákal téměř 2000 návštěvníků. Tato akce, pořádaná naší školou, se stala významnou událostí nejen pro studenty a zaměstnance školy, ale i pro širokou veřejnost. Návštěvníci měli možnost zhlédnout pestrý program, který zahrnoval ukázky chovu různých druhů hospodářských zvířat, od skotu a prasat až po koně a drůbež. Přítomní odborníci poskytovali detailní informace o moderních metodách chovu a péče o zvířata, čímž přispěli k rozšíření povědomí o důležitosti zemědělství a jeho technologiích. Nechyběly ani ukázky moderních zemědělských strojů a techniky, které vzbudily velký zájem především u mladších návštěvníků.

Chovatelský den byl obohacen o doprovodný program. Pro děti byla připravena řada zábavných aktivit  jako například jízda v kočárech, malování na obličej a interaktivní hry spojené se zemědělstvím. Pro dospělé byly k dispozici stánky s produkty od výrobců z našeho regionu a občerstvením z lokálních surovin.

Děkujeme všem návštěvníkům a partnerům školy za jejich účast a podporu. Těšíme se na příští ročník, který plánujeme s ještě bohatším programem a dalšími novinkami.

 

Celá fotogralerie od Adély Jelínkové, studentky 3. ročníku oboru Agropodnikání

Fotogalerie od Ondřeje Robka

Bez komentářů.